Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Dirk Visbeek staat voor 1200 vierkante meter fietsplezier met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons alles wat u zoekt voor uw fiets en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel. U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies,...

Jouw emailadres

Flyer X-serie

Woensdag, 10 april 2013 08:41
Dat Flyer elektrische fietsen kan maken weten een hoop mensen al. De unieke 5 jaar garantie, zeer betrouwbare middenmotor en de natuurlijke manier van ondersteuning is steeds meer gewaardeerd en leid tot een grote vraag naar deze hoogwaardige elektrische fietsen.

Maar dat Flyer een elektrische 29-er mountainbike maakt is niet bij iedereen bekend. Deze herkenbare Flyer X-serie is voorzien van een zogenaamde High speed motor die ondersteunt tot een snelheid van ruim 45 kilometer per uur. Uitgevoerd met een 350 w krachtige motor is geen enkele berg bestand tegen deze brute kracht.

De Flyer mountainbike is onmiskenbaar de sterkste en snelste mountainbike op de markt. 
Natuurlijk is ook de rest van de fiets afgemonteerd met hoogwaardige componenten zoals de Fox verende voorvork, Fox achterdemper, Shimano Xt 180mm schijfremmen en gelagerde trapkracht onafhankelijke achtervering.

Kortom, een zeer hoogwaardige full-suspension mountainbike die wanneer voorzien van Super-moto banden ook op straat geen fiets voor zich hoeft te dulden.

De Flyer X-serie is nu te zien bij Dirk Visbeek speciaalzaken. Uw adres voor wanneer het gaat op advies, kwaliteit en service.

Vraag vrijblijvend een proefrit aan en laat u verbluffen door de kracht van deze elektrische fiets.Geef je mening

Meest gezocht

Bekijk ook eens

Loeki extreme 22 inch Loeki extreme 22 inch Vanaf € 369,00 per stuk
Loopfiets Burley rood Loopfiets Burley rood € 129,00 per stuk
BBB Toolbox compleet BBB Toolbox compleet € 189,95 per stuk
Loeki Foxy lady 20 inch Loeki Foxy lady 20 inch Vanaf € 329,00 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten