Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Dirk Visbeek staat voor 1200 vierkante meter fietsplezier met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons alles wat u zoekt voor uw fiets en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel. U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies,...

Jouw emailadres

Folder Flyer elektrische fietsen

Woensdag, 23 januari 2013 11:18
Folder Flyer elektrische fietsen
Op onze website vindt u de nieuwste informatie over Flyer elektrische fietsen. Modellen als de T-serie, L-serie, K-serie en nog veel meer modellen. In de folder vindt u informatie over de verschillen tussen de modellen. Als u meer wilt weten over de verschillende modellen van de specialist op het gebied van elektrische fietsen bent u natuurlijk van harte welkom bij één van onze winkels in Krommenie of Zaandam. Echter kunt u nu ook de volledige folder van alle 2013 modellen downloaden vanaf onze website. Op die manier kunt u alvast informatie opdoen over welk model het beste bij u past.

Bij Dirk Visbeek kunt u de modellen in het echt bekijken, proefrijden en alle vragen stellen aan onze medewerkers. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze en kunnen u advies geven over welk model voor u het meest geschikt is.

Klik HIER voor het downloaden van de 2013 folder van Flyer

Geef je mening

Meest gezocht

Bekijk ook eens

Koga F3 2.1R Koga F3 2.1R Vanaf € 1.249,00 per stuk
Loeki aviator12 inch Loeki aviator12 inch Vanaf € 179,00 per stuk
BBB Toolbox compleet BBB Toolbox compleet € 189,95 per stuk
Pearl Izumi Attack short Pearl Izumi Attack short € 69,95 per stuk
BBB fietsbroek BBB fietsbroek € 49,95 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten