Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Dirk Visbeek staat voor 1200 vierkante meter fietsplezier met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons alles wat u zoekt voor uw fiets en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel. U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies,...

Jouw emailadres

Folder Flyer elektrische fietsen

Woensdag, 23 januari 2013 11:18
Folder Flyer elektrische fietsen
Op onze website vindt u de nieuwste informatie over Flyer elektrische fietsen. Modellen als de T-serie, L-serie, K-serie en nog veel meer modellen. In de folder vindt u informatie over de verschillen tussen de modellen. Als u meer wilt weten over de verschillende modellen van de specialist op het gebied van elektrische fietsen bent u natuurlijk van harte welkom bij één van onze winkels in Krommenie of Zaandam. Echter kunt u nu ook de volledige folder van alle 2013 modellen downloaden vanaf onze website. Op die manier kunt u alvast informatie opdoen over welk model het beste bij u past.

Bij Dirk Visbeek kunt u de modellen in het echt bekijken, proefrijden en alle vragen stellen aan onze medewerkers. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze en kunnen u advies geven over welk model voor u het meest geschikt is.

Klik HIER voor het downloaden van de 2013 folder van Flyer

Geef je mening

Meest gezocht

Bekijk ook eens

Loeki x-plorer 12 inch Loeki x-plorer 12 inch Vanaf € 149,00 per stuk
Loeki streetwise 16 inch Loeki streetwise 16 inch Vanaf € 199,00 per stuk
Union Load Union Load Vanaf € 549,00 per stuk
Loeki extreme 20 inch Loeki extreme 20 inch Vanaf € 299,00 per stuk
Loeki granny 20 inch Loeki granny 20 inch Vanaf € 269,00 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten