Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Dirk Visbeek staat voor 1200 vierkante meter fietsplezier met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons alles wat u zoekt voor uw fiets en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel. U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies,...

Lees verder

Giant geen hoofdsponsor Rabobank team

Woensdag, 21 november 2012 10:28
Giant geen hoofdsponsor Rabobank team
Giant heeft besloten niet de belangrijkste sponsor te worden van de Rabobank wielerploeg. Nadat de Rabobank aangekondigde dit jaar te stoppen met de dure sponsoring, toonde Giant interesse om het sponsorschap over te nemen. Echter, kondigt Giant nu aan hiermee niet door te gaan.

Giant laat weten geen hoofdsponsor te willen zijn van de Rabobankploeg. Wel zullen ze officiële fietssponsor blijven. Wat het bedrijf voor het vijfde achtereenvolgende jaar doet. In de 2013 overeenkomst staat tevens dat Giant ook alle teamkleding zal leveren inclusief de kleding voor alle teambegeleiders. Deze afspraak geeft Giant tevens het recht de teamkleding wereldwijd te verkopen.

Volgens een artikel in het Algemeen Dagblad van vanochtend vertelt marketing manager Tom Davies van Giant dat het bedrijf deel wilt uitmaken van de sponsoring van het team, maar niet op wil treden als de hoofdsponsor. 

Geef je mening

Meest gezocht

Bekijk ook eens

BBB fietsbroek BBB fietsbroek € 49,95 per stuk
Loeki extreme 20 inch Loeki extreme 20 inch Vanaf € 299,00 per stuk
Loeki prinses 16 inch Loeki prinses 16 inch Vanaf € 199,00 per stuk
Loeki aviator12 inch Loeki aviator12 inch Vanaf € 179,00 per stuk
BBB Controlshield BBB Controlshield € 129,95 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten