Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Dirk Visbeek staat voor 1200 vierkante meter fietsplezier met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons alles wat u zoekt voor uw fiets en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel. U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies,...

Jouw emailadres

Webshop Dirk Visbeek

Maandag, 07 januari 2013 08:40
Bij Dirk Visbeek kunt u snel en eenvoudig uw onderdelen, kleding, accessoires en fietsen online kunt bestellen via de webshop.

Al onze online producten zijn via een beveiligde verbinding gemakkelijk in een winkelmandje te plaatsen om vervolgens de bestelling door middel van IDEAL te betalen. Ook kunt u aangeven dat u de bestelling liever afhaalt bij een van onze vestigingen in Krommenie of Zaandam. U rekent dan gewoon af in de winkel.

Wanneer u een bestelling wilt laten bezorgen heeft u dit binnen 48 uur in huis. Dit is wel zo makkelijk als u liever niet de deur uitgaat. Fietsen bezorgen wij persoonlijk, wij leggen dan alles bij u thuis uit en stellen de fiets af op hoogte. Onderdelen besteden wij uit aan de postNL. Uiteraard wordt alles netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Heeft u een vraag? Stuur ons gerust een email! Wij zijn constant bezig de site uit te breiden met meer onderdelen, fietsen en accessoires. Kijk regelmatig of er iets nieuws tussen staat. De meest spannende en vernieuwende zaken brengen wij natuurlijk eerder onder uw aandacht via onze nieuws pagina of via onze Facebook pagina.Geef je mening

Meest gezocht

Bekijk ook eens

Loeki granny 20 inch Loeki granny 20 inch Vanaf € 269,00 per stuk
Loeki extreme 22 inch Loeki extreme 22 inch Vanaf € 369,00 per stuk
Loeki streetwise 16 inch Loeki streetwise 16 inch Vanaf € 199,00 per stuk
Bobike voorzitje mini+ Bobike voorzitje mini+ € 69,95 per stuk
Union Load Union Load Vanaf € 549,00 per stuk
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten