Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Dirk Visbeek staat voor 1200 vierkante meter fietsplezier met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons alles wat u zoekt voor uw fiets en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel. U kunt bij ons terecht voor vakkundig advies,...

Jouw emailadres

Profielen

Aldo Pieters

Aldo Pieters Aldo is naast dat hij de eigenaar is van de Dirk Visbeek speciaalzaken en de online outletstore bikeXpress.nl, het creatieve brein achter de winkels. Dagelijks treft u Aldo aan op de winkelvloer waar hij u van allerhande informatie kan voorzien.

E-mailadres: aldo@bikexpress.nl
Telefoonnummer: 075-6165508
Linkedin: -

Dennis Daane

Dennis Daane Verkoop manager in Zaandam.
Dennis is de specialist op het gebeid van elektrische fietsen. Als er iemand is die u alles kan vertellen over ons E-bike programma dan is het Dennis wel. Met zijn jarenlange ervaring een echte alleskunner.

E-mailadres: info@dirkvisbeek.nl
Telefoonnummer: 075-6165508
Linkedin: -

Koen van Wijnen

Koen van Wijnen Allround medewerker in Krommenie. U kunt Koen tegenkomen in de werkplaats maar ook op de winkelvloer. Ook zorgt Koen ervoor dat alles op de website up to date is zodat u al het moois in de showroom ook op de site kunt bekijken.

E-mailadres: koen@bikexpress.nl
Telefoonnummer: 075-6283059
Linkedin: -

Theo Mulder

Theo Mulder Theo is sinds jaar en dag onze rots in de branding. Met zijn jarenlange ervaring is niets hem vreemd. Wat er ook aan uw fiets mankeert! Theo heeft het vast en zeker al een keer gezien. U komt Theo tegen in de werkplaats van Zaandam.

E-mailadres: info@dirkvisbeek.nl
Telefoonnummer: 075-6165508
Linkedin: -

Zoek profielen

Verfijn je zoekopdracht

Selecteer een onderwerp Welk merk? Welke type? Accessoires
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten