Alle topmerken onder één dak!

Bij Dirk Visbeek Fietsplezier vind je de allerbeste e-bike en fietsmerken onder één dak.

Giant

De grootste fietsproducent ter wereld.

Hieronder een indrukwekkend filmpje hoe Giant de grootste fietsproducent ter wereld werd.

Trek

Trek Bicycle Corporation (afgekort tot Trek) is de grootste fietsenproducent van de Verenigde Staten . Het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo (Wisconsin) waar Trek in 1976 is gestart. In Nederland is het kantoor voor de Benelux gevestigd in Harderwijk en het Europees distributiecentrum in Wijchen. Trek produceert fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Trek Bicycle Corporation voert niet alleen het merk Trek, ook Gary Fisher, Bontrager, Klein, Villiger en Diamant zijn onderdeel van het bedrijf. Door de grote verscheidenheid aan producten en de constante doorontwikkeling is Trek wereldwijd marktleider op het gebied van fietsen. In totaal worden de fietsen, onderdelen en accessoires van Trek in meer dan 90 landen verkocht.

Het verhaal van Trek.

Gazelle

Gazelle is een in 1892 opgerichte Nederlandse fietsenfabriek die ook auto's, brom- en motorfietsen heeft geproduceerd. De firma, die zich sinds 1992 Koninklijk mag noemen, heeft een fabriek in Dieren. Het bedrijf produceert ruim 275.000 fietsen per jaar en is daarmee marktleider in Nederland.

Zie hieronder mooi filmpje over de afmontage.

Riese & Muller

Van hun ouders' garage naar het wereldtoneel van de e-bike-industrie: dat bleek mogelijk met een goed idee. Tegenwoordig zijn een scala aan ideeën van het premium merk Riese & Müller terug te vinden tot ver buiten Muthal ( Duitsland ) van Japan en Europa tot de Verenigde Staten aan toe.

Bekijk hieronder een mooi filmpje van het merk.